13
Mar

Coast (UK)

Next
Coast (UK)

Coast (UK)

Support: Devil’s Tiny Chains (se mere nederst)

COAST begejstrer overalt! Har du først hørt dem en gang, er de ikke sådan at få ud af systemet igen. De er stolte af deres keltiske rødder og forener Springsteen’s passion samt Coldplay og Runrig  lydflader i musikken på bedste vis.

Bandet nyder overalt større og større anerkendelse! Deres forfriskende bud på fornyelse indenfor genren, hvor bl.a. Runrig i mange år har siddet på tronen, er blevet taget fantastisk godt imod på de Europæiske scener – også af det danske publikum der, på bl.a. Tønder- og Skagen festival samt en lang række spillesteder og festivaler, har overværet nogle medrivende koncerter.

Mange har siden debuten i 2008 troet bandet var skotsk, men Coast er ´pæreengelske` og kommer fra den engelske kystby Southampton. Det er selvfølgelig deres keltiske tilgang og deres sammenligning med skotske Runrig, der har givet folk den tanke.

Bandet blev stiftet af frontmand, sanger og guitarist, Paul Eastham i 2007, og året efter debuterede Coast med EP`en ”The Great Crowd”. Første regulære album med titlen ”Coast” udkom i 2009, og i 2011 udkom ”The Turning Stone”, og i foråret 2017 udkom en single og et splinter nyt album med titlen ”Windmills In The Sky”

Coast består af:

Paul Eastham; vocals, guitar, piano
Chris Barnes; percussion, backing vocals
Andy Murray; electric guitars and backing vocals
Finlay Wells; bass and acoustic guitars
Graeme ‘Mop’ Youngson; drums

Support: Devil’s Tiny Chains

The Devil’s Tiny Chains fra Aalborg spiller western/folk og udgav i slutningen af april 2017 album nr. 2 på det hollandske selskab Minstrel Music. Siden udgivelsen af pladen Goodbye Lucky har The Devil’s Tiny Chains spillet mere end 30 koncerter i Danmark, Holland og Tyskland.

I 2014 blev duoen booket til en “house concert” med Paul Eastham (Coast), hvilket senere var medvirkende til at lande en håndfuld support koncerter for Coast i starten af 2017. Denne gang har Coast inviteret The Devil’s Tiny Chains med på hele den danske tour i marts.

Tirsdag d. 13. mar 2018 - kl. 20:00

KØB BILLET

Numm. siddepladser 175 kr.


KØB MADBILLET

Celtic Food & Beer 65 kr.