14
Jun

Klarsynsaften

Next
Klarsynsaften

Klarsynsaften

En oplevelsesrig klarsynsaften med medium Sebbastian Lorantius.

Arrangør:
Medium Sebbastian Munk Lorantius

Denne aften vil Sebbastian på skarp, humoristisk og empatisk vis give budskaber videre til enkelte blandt publikum.
De budskaber der kommer igennem er oftest fra afdøde, men clairvoyante budskaber kan også forekomme.
De afdøde giver sig til kende med beskrivelser, hvor man som modtager/deltager har et medansvar i aftenens flow og energi, ved at reagere tydeligt, hvis man kan relatere til det, der bliver sagt.
– At deltage ved en klarsynsaften er fin måde at opleve den åndelige verdens kærlighed på, uden at man nødvendigvis selv modtager et budskab, samt opleve hvordan Sebbastian arbejder som kanal for den åndelige verden.

Varighed: kl. 19.30 – kl. 21.45 (inkl. pause)

 

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE:
(OBS! – Overtrædes disse retningslinjer kan man risikerer bortvisning, da de er til for at alle kan få en energifuld aften og opnå den bedst mulige kontakt)
– Børn under 16 kan ikke deltage grundet deres sensitivitet. Dette gælder ligeledes små børn/babyer, da deres sanseevner er stærkt sensitive, og da det kan virke forstyrrende på kontakten med den åndelige verden.
– iPad, kameraer og mobiler bedes slukkes under aftenen, da de kan skabe forstyrrelser.
– Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen.
– Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance kan ikke deltage.
– Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.

 

OM SEBBASTIAN MUNK LORANTIUS
Sebbastian er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener, workshops & uddannelse og tv-programmerne “De dødes nat”, “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”. Han arbejder i dag fuldtid med sit spirituelle virke og er ligeledes anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, samt forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”. www.SebbastianLorantius.dk

 

Arrangør:
Medium Sebbastian Munk Lorantius