27
Okt

Kristian Lilholt Trio – UDSOLGT!

Next
Kristian Lilholt Trio – UDSOLGT!

Kristian Lilholt Trio – UDSOLGT!

Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen er ganske enkelt godt musikalsk selskab. Trioen optræder med et overskud og en ro, man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen, og samtidig insistere på at ophæve afstanden mellem scene og sal.

Siden 2005 har Lilholt, Virenfeldt & Jørgensen spillet 1000 koncerter i ind og udland, og de er i stand til at spille yderst høreværdige udgaver af Kristian Lilholts musik – både sangene og instrumentalmusikken.

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneskemusik. Hans seneste udgivelse – dobbeltalbummet ‘2016’ – indeholder både nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog.

Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau – fra de første vinylplader i 80’erne med fejende flot rockmusik, over 90’ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00’ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed, og ‘liggestolskoncerterne’ KUR UDEN ORD.

Og mange ved måske også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts aller største hits.

 

Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: ‘kommunikation i øjenhøjde – musik med højt til loftet’.

Lørdag d. 27. okt 2018 - kl. 20:00

KØB BILLET

Numm. siddepladser 135 kr.


KØB MADBILLET

Hverdagsret 65 kr.