14
Okt

Nabiha

Next
Nabiha
Nabiha

Nabiha

PÅ TURNÉ IGEN MED NYE HITS

Support: David Jay

Den smukke og talentfulde NABIHA er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017.

NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra efteråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler NABIHA om den kommende efterårsturné i Danmark.

NABIHA debuterede i 2010 med albummet Cracks og i 2011 med den internationale version More Cracks – albums der høstede anerkendelse i både indog udland med blandt andet hitsinglerne: ’Deep Sleep’, ’The Enemy’, ’Trouble’ og ’Never Played The Bass’. Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: ’Mind The Gap’, ‘Ask Yourself’, ’Bang That Drum’, ’Animals’ og ’Weapon’, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.

OBS! Koncerten er flyttet fra d. 27. april.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato, så du skal ikke foretage dig noget, medmindre du gerne vil have refunderet billetterne.

Har du købt billetterne på nettet, kan du ringe til Ticketmaster på 70 15 65 65 og få ført beløbet tilbage på din konto.

Har du købt billetterne i Portalen, kan du få dem refunderet her i billetkontoret.

Madbilletter købt til 27.4. gælder også umiddelbart til den nye dato, men kan refunderes på samme måde som koncertbilletter.