hverdagsret

Hverdagsretter

 

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

 12. & 14. januar

Store frikadeller med hjemmelavet rødkål, surt samt kartofler

 

21. januar / Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

26. & 28. januar

Peber hakkebøf med ovnstegte kartofler samt garniture

 

2. februar

Krebinetter serveret med stuvede ærter og gulerødder, hertil persillekartofler

 

3. februar / Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

9. & 10. februar

Gammeldags flæskesteg med det hele

 

16., 17. & 18. februar

Revelsben med bagt kartoffel og coleslaw hertil broccolisalat

 

22. februar / Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

23., 24. & 25. februar

Helstegt svinemørbrad med champignons a la creme, hertil stegte kartofler og garniture

 

1., 2., 3. & 4. marts

Forloren hare med ærter og vildtsauce

 

8., 10. & 11. marts

Helstegt kalvesteg, med rødvinssauce og kogte grøntsager, hertil bagt kartoffelmos

 

16., 17. & 18. marts

Helstegt kalkunbryst med senneps cremesauce, bønnesalat samt dagens kartoffel

 

21. marts / Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

22., 23. 24. og 25. marts

Stegt grisekølle med rødkålsslaw, hertil marinerede kartofler og sauce

 

30. & 31. marts & 1. april

Paneret skinke schnitzel med paprika sauce og pommes saute samt garniture

 

4. april / Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

5., 6. & 8. april

Go’ gammeldags hakkebøf med det hele

 

7. april 

Køb billet til Tapas anretning eller Paella

 

18. april / Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

20. 21. & 22. april

Baconstegt svinemørbrad serveret med  svampe sauce og marinerede grønne bønner

 

26.,27.,28. & 29. april

Osso Buco m. rodfrugter og kartoffelmos

 

3. & 6. maj

Krebinetter m. stuvede ærter og gulerødder, hertil hvide kartofler

 

10. maj / Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

11. & 12. maj

Farseret kalkunbryst m. paprika sauce, garniture samt bagt kartoffel

 

17. & 18. maj

Rødvinsmarineret svinekam m. timian sauce, godt med garniture og kartofler

 

25. & 26. maj

Forloren hare m. syltede tyttebær og surt samt kartofler

 

31. maj, 1. & 2. juni

Mørbrad gryde, rigeligt m. pølser og fyld, hertil kartoffelmos

 

 

Ret til ændringer forbeholdes