Hverdagsretter

 

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement. Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

 

18. & 19. januar

Forloren hare med pommes rissolles og vildtflødesauce, syltede tyttebær samt garniture

 

24. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

26. januar

Gammeldag kalvesteg med garniture og grov kartoffelmos, hertil sauce bordelaise

 

31. januar, 1. & 2. februar

Wienerschnitzel med det hele

 

7. & 8. februar

Store frikadeller med stuvet kål hertil kogte kartofler og surt

 

9. februar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

14., 15. & 16. februar

Boller i karry med løse ris og garniture

 

21. februar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

22., 23. & 24. februar

Helstegt skinkesteg med Dijon sauce og bagte grøntsager

 

28. februar, 1. & 2. marts

Smørstegte koteletter med paprika sauce hertil kogte gulerødder

 

5., 7. 8. & 9. marts

Kyllinge frikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta

 

9. marts – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

14., 15. & 16. marts

Hamburgerryg serveret med stuvede grøntsager og kogte kartofler

 

21., 22. & 23. marts

Helstegt svinemørbrad med bløde løg og surt

 

26., 27., 28., 29. & 30. marts

Mørbradgryde – godt med fyld og kartoffelmos

 

29. marts – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

4., 5. & 6. april

Sprængt oksebryst med peberrodsauce – hertil garniture og kartofler

 

7. april – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

11., 12. & 13. april

Herregårdsbøf med bearnaisesauce, ærter og ovnbagte kartoffelbåde

 

25., 26., 27. & 28. april

Gammeldags nakkesteg med rødkål og sky sauce og kartofler samt surt

 

2., 3. & 4. maj

Go’ gammeldags skipperlabskovs med rå mængder af hakket purløg og koldtsmør

 

9., 10. & 11. maj

Stegt kyllingebryst med kokoskarrysauce og frisk pasta

 

15. maj – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

16. maj

Helstegt oksefilet med bearnaise og bagte kartofler samt garniture

 

24. & 25. maj

Kalvefrikasse med asparges og dampede kartofler