Hverdagsretter

 

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement. Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

 

5. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

12. & 13. januar

Flanksteak med en stor bagekartoffel og broccolisalat hertil en go’ Dijon-creme

 

18. & 19. januar

Hakkebøf med ovnbagte kartofler og bearnaise, hertil garniture

 

20. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

24., 25. & 26. januar

Helstegt kalvesteg med saute af grønne bønner og bacon, hertil en go’ rødvinssauce

 

1. februar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

2. & 3. februar

Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler

 

8. & 10. februar

Helstegt kalkun med dampede grøntsager og kartofler, hertil paprika sauce

 

15., 16. & 17. februar

Mørbradbøffer serveret med bløde løg, agurkesalat og sauce

 

21. & 22. februar

Braiseret kalvecuvette med flødekartofler og garniture – og en kraftig sauce lavet på skyen

 

23. februar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

28. februar

Stegte spoleben (vikingekøller) med brun sovs og garniture

 

2. marts – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

7., 8. & 10. marts

Forloren hare med ribsgelé og surt, hertil hvide kartofler

 

9. marts

Portal-burger m. fritter

 

13. marts – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

15., 16. & 17. marts

Boller i karry med dampede ris og garniture

 

22., 23., 24. & 25. marts

Gammeldags stegt kylling m. surt og kogte kartofler

 

4., 5., 6. & 7. april

Krebinet m. stuvet blomkål og persille kartofler

 

12. april – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

13. & 14. april

Langtidsstegt oksesteg m. bønner og bacon, hertil en velsmagende vildtsauce

 

17., 19., 20. & 21. april

Kamben stegt med BBQ sauce, serveret med coleslaw og bagt kartoffel

 

25., 26. & 28. april

Frikadeller m. rødkål og agurkesalat samt skysauce, hertil kogte kartofler

 

1., 3., 4. & 5. maj

Rødvinsmarineret svinekam m. timiansauce og garniture

 

9. maj

Herregårds bøf m. hjemmelavede fritter og bearnaise

 

15. & 17. maj

Mørbradgryde – godt med pølser, bacon og fyld…

Hertil kartoffelmos og syltede rødbeder

 

18. maj – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

24. & 26. maj

Kogt hamburgerryg m. stuvet grønt og kartofler

 

1. & 2. juni

Stegt kyllingebryst med kokoskarrysauce, hertil ristede grøntsager og frisk båndpasta

 

13. september

Glaseret skinke med flødekartofler, garniture samt salat

 

20. september

Lasagne – godt med fyld hertil groft brød og sauce

 

28. september

Store frikadeller med rødkål og surt

 

6. oktober

Kalv i frikassé m. dampede kartofler

 

11. oktober

Grillet oksehakkebøf m. madagasscarpeber sauce, hertil garniture og stegte kartofler

 

25., 26. & 27. oktober

Høns i asparges med tarteletter og dampede kartofler

 

1. november

Ribeye med bagekartofler og en mild chili-bearnaise

 

8., 9. & 10. november

Bankekød med mos og rodfrugter

 

15. november

Ribbensteg med sprødsvær hertil rødkål og skysauce

 

22., 23. & 24. november

Braiseret svinekæber med rodfrugter og mos

 

1. december

Skinkeschnitzler med paprikasauce, serveret m. stegte kartofler og garniture

 

6. december

Højreb med ovnbagte grøntsager og pebersauce

 

13. december

Sprødstegt nakkesteg  med  klassisk garniture