Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement. Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.
5. januar – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
12. & 13. januar
Flanksteak med en stor bagekartoffel og broccolisalat hertil en go’ Dijon-creme
18. & 19. januar
Hakkebøf med ovnbagte kartofler og bearnaise, hertil garniture
20. januar – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
24., 25. & 26. januar
Helstegt kalvesteg med saute af grønne bønner og bacon, hertil en go’ rødvinssauce
1. februar – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
2. & 3. februar
Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler
8. & 10. februar
Helstegt kalkun med dampede grøntsager og kartofler, hertil paprika sauce
15., 16. & 17. februar
Mørbradbøffer serveret med bløde løg, agurkesalat og sauce
21. & 22. februar
Braiseret kalvecuvette med flødekartofler og garniture – og en kraftig sauce lavet på skyen
23. februar – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
28. februar
Stegte spoleben (vikingekøller) med brun sovs og garniture
2. marts – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
7., 8. & 10. marts
Forloren hare med ribsgelé og surt, hertil hvide kartofler
9. marts
Portal-burger m. fritter
13. marts – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
15., 16. & 17. marts
Boller i karry med dampede ris og garniture
22., 23., 24. & 25. marts
Gammeldags stegt kylling m. surt og kogte kartofler
4., 5., 6. & 7. april
Krebinet m. stuvet blomkål og persille kartofler
12. april – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
13. & 14. april
Langtidsstegt oksesteg m. bønner og bacon, hertil en velsmagende vildtsauce
17., 19., 20. & 21. april
Kamben stegt med BBQ sauce, serveret med coleslaw og bagt kartoffel
25., 26. & 28. april
Frikadeller m. rødkål og agurkesalat samt skysauce, hertil kogte kartofler
1., 3., 4. & 5. maj
Rødvinsmarineret svinekam m. timiansauce og garniture
9. maj
Herregårds bøf m. hjemmelavede fritter og bearnaise
15. & 17. maj
Mørbradgryde – godt med pølser, bacon og fyld…
Hertil kartoffelmos og syltede rødbeder
18. maj – Celtic Food
The Chef’s Irish Stew
24. & 26. maj
Kogt hamburgerryg m. stuvet grønt og kartofler
1. & 2. juni
Stegt kyllingebryst med kokoskarrysauce, hertil ristede grøntsager og frisk båndpasta
13. september
Glaseret skinke med flødekartofler, garniture samt salat
20. september
Lasagne – godt med fyld hertil groft brød og sauce
28. september
Store frikadeller med rødkål og surt
6. oktober
Kalv i frikassé m. dampede kartofler
11. oktober
Grillet oksehakkebøf m. madagasscarpeber sauce, hertil garniture og stegte kartofler
25., 26. & 27. oktober
Høns i asparges med tarteletter og dampede kartofler
1. november
Ribeye med bagekartofler og en mild chili-bearnaise
8., 9. & 10. november
Bankekød med mos og rodfrugter
15. november
Ribbensteg med sprødsvær hertil rødkål og skysauce
22., 23. & 24. november
Braiseret svinekæber med rodfrugter og mos
1. december
Skinkeschnitzler med paprikasauce, serveret m. stegte kartofler og garniture
6. december
Højreb med ovnbagte grøntsager og pebersauce
13. december
Sprødstegt nakkesteg med klassisk garniture