Hverdagsretter

 

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

 

5. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

12. & 13. januar

Flanksteak med en stor bagekartoffel og broccolisalat hertil en go’ Dijon-creme

 

18. & 19. januar

Hakkebøf med ovnbagte kartofler og bearnaise, hertil garniture

 

20. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

24., 25. & 26. januar

Helstegt kalvesteg med saute af grønne bønner og bacon, hertil en go’ rødvinssauce

 

1. februar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

2. & 3. februar

Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler

 

8. & 10. februar

Helstegt kalkun med dampede grøntsager og kartofler, hertil paprika sauce

 

15., 16. & 17. februar

Mørbradbøffer serveret med bløde løg, agurkesalat og sauce

 

21., 22. & 23. februar

Braiseret kalvecuvette med flødekartofler og garniture – og en kraftig sauce lavet på skyen

 

28. februar, 2. & 3. marts

Stegte spoleben (vikingekøller) med brun sovs og garniture

 

7., 8. & 10. marts

Forloren hare med ribsgelé og surt, hertil hvide kartofler