Hverdagsretter

 

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement. Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

 

13. september

Glaseret skinke med flødekartofler, garniture samt salat

 

20. september

Lasagne – godt med fyld hertil groft brød og sauce

 

21. september

Steg flæsk med persillesovs og hvide kartofler

 

22. september – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

26., 27. & 28. september

Store frikadeller med rødkål og surt

 

29. september

Autentisk New Orleans anretning – 100 kr.

 

4., 5. & 6. oktober

Kalv i frikassé m. dampede kartofler

 

11. & 13. oktober

Grillet oksehakkebøf m. madagasscarpeber sauce, hertil garniture og stegte kartofler

 

12. oktober – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

25., 26. & 27. oktober

Høns i asparges med tarteletter og dampede kartofler

 

1., 2. & 3. november

Ribeye med bagekartofler og en mild chili-bearnaise

 

8., 9. & 10. november

Bankekød med mos og rodfrugter

 

10. november (til Flamenco de Sevilla)

Let tapas anretning 65 kr.
Paella 100 kr.

 

14., 15., 16. & 17. november

Ribbensteg med sprødsvær hertil rødkål og skysauce

 

21. november – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

22., 23., 24. & 25. november

Braiseret svinekæber med rodfrugter og mos

 

27. november & 1. december

Skinkeschnitzler med paprikasauce, serveret m. stegte kartofler og garniture

 

6.,  & 8. december

Højreb med ovnbagte grøntsager og pebersauce

 

12. december – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

13. & 14. december

Sprødstegt nakkesteg  med  klassisk garniture