Hverdagsretter

 

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement. Salget af hverdagsretter stopper dagen før arrangementet.

 

1., 3., 4. & 5. maj

Rødvinsmarineret svinekam m. timiansauce og garniture

 

8. & 9. maj

Herregårds bøf m. hjemmelavede fritter og bearnaise

 

15. & 17. maj

Mørbradgryde – godt med pølser, bacon og fyld…

Hertil kartoffelmos og syltede rødbeder

 

18. maj – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

24. & 26. maj

Kogt hamburgerryg m. stuvet grønt og kartofler

 

1. & 2. juni

Stegt kyllingebryst med kokoskarrysauce, hertil ristede grøntsager og frisk båndpasta

 

13. september

Glaseret skinke med flødekartofler, garniture samt salat

 

20. september

Lasagne – godt med fyld hertil groft brød og sauce

 

21. september

Steg flæsk med persillesovs og hvide kartofler

 

27., 28. & 29. september

Store frikadeller med rødkål og surt

 

4., 5. & 6. oktober

Kalv i frikassé m. dampede kartofler

 

11., 12. & 13. oktober

Grillet oksehakkebøf m. madagasscarpeber sauce, hertil garniture og stegte kartofler

 

25., 26. & 27. oktober

Høns i asparges med tarteletter og dampede kartofler

 

1., 2. & 3. november

Ribeye med bagekartofler og en mild chili-bearnaise

 

8., 9. & 10. november

Bankekød med mos og rodfrugter

 

10. november (til Flamenco de Sevilla)

Let tapas anretning 65 kr.
Paella 100 kr.

 

14., 15., 16. & 17. november

Ribbensteg med sprødsvær hertil rødkål og skysauce

 

22., 23. & 24. november

Braiseret svinekæber med rodfrugter og mos

 

1. december

Skinkeschnitzler med paprikasauce, serveret m. stegte kartofler og garniture

 

6., 7. & 8. december

Højreb med ovnbagte grøntsager og pebersauce

 

13., 14. & 15. december

Sprødstegt nakkesteg  med  klassisk garniture