Hverdagsretter

 

Billetter til hverdagsretten, der serveres kl. 18.30 efter cafeteria princippet, kan både købes i billetkontoret og her på hjemmesiden ved at gå ind på det enkelte arrangement.

 

 31. august

Helstegt nakkesteg med estragon sauce, dampede grøntsager og kartofler

 

13. september – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

14., 15. og 16. september

En go’ portion stegt flæsk med persillesauce, med hvide kartofler og syltede rødbeder

 

20., 21. & 23. september

Smørstegt svinekotelet med ovnbagte grøntsager og cremet tomat sauce, hertil serveres ris

 

27., 28. & 30. september

Beuf sauté stroganoff, med kartoffelmos og syltede rødbeder

 

29. september – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

4., 5., 6. & 7. oktober

Helstegt kalvecuvette med bearnaise sauce og stegte kartofler

 

11. oktober- Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

10., 12., 13., & 14. oktober

God gammeldags flæskesteg med rødkål, agurkesalat, hvide kartofler og skysauce

 

19. & 21. oktober

Hakkedreng – godt med bløde løg og hertil en go’ skysauce og surt

 

26. oktober – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

26., 27. & 28. oktober

Mørbradgryde med godt med fyld og en grov kartoffelmos, hertil syltede rødbeder

 

1., 2., 3. & 4. oktober

Rødvinsmarineret svinekam med timiansauce og garniture

 

9. november – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

9., 10. & 11. november

Herregårdsbøf serveret med ovnbagte bådkartofler, sauce bearnaise og fine ærter

 

16., 17. & 18. november

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, hertil hvide kartofler

 

21., 23. & 25. november

Forloren hare med vildtcremesauce, syltede tyttebær og kartofler samt surt

 

28. & 30. november, 2. december

Wienerschnitzel (af gris) med klassisk garniture

 

29. november – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

7. & 9. december

Benløse fugle med mos og brun sovs, hertil syltede tyttebær og surt

 

13. december – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

14. december

Flæskesteg med det hele

 

5. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

12. & 13. januar

Flanksteak med en stor bagekartoffel og broccolisalat hertil en go’ Dijon-creme

 

18. & 19. januar

Hakkebøf med ovnbagte kartofler og bearnaise, hertil garniture

 

20. januar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

24., 25. & 26. januar

Helstegt kalvesteg med saute af grønne bønner og bacon, hertil en go’ rødvinssauce

 

1. februar – Celtic Food

The Chef’s Irish Stew

 

2. & 3. februar

Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler

 

8. & 10. februar

Helstegt kalkun med dampede grøntsager og kartofler, hertil paprika sauce

 

15., 16. & 17. februar

Mørbradbøffer serveret med bløde løg, agurkesalat og sauce

 

21., 22. & 23. februar

Braiseret kalvecuvette med flødekartofler og garniture – og en kraftig sauce lavet på skyen

 

28. februar, 2. & 3. marts

Stegte spoleben (vikingekøller) med brun sovs og garniture

 

7., 8. & 10. marts

Forloren hare med ribsgelé og surt, hertil hvide kartofler