Gorm Valentin

En af Danmarks fornemste jazz-fotografer udstiller fotos fra vores musikarenaer – fra de største til de mere ydmyge – tilsat landskabs- og naturfotos.

Hvad sker der, når man er jazzmusiker, køber et af foto-markedets bedste kameraer – og rejser til New Orleans – og desuden har et billedkunstnerisk talent med i bagagen?

Svaret er næsten givet på forhånd – i hvert fald når man hedder Gorm Valentin:

Man begynder selvfølgelig at lave foto-portrætter af tidens største jazzprofiler, og selv om man har en uddannelse som landmåler, er der absolut intet er i vejen for at blive en af tidens bedste ”musik-portrættører”!

Det vil være lettere at fortælle hvem i både den danske og den internationale jazzverden, Gorm Valentin ikke har portrætteret – men også rock-legender og væsentlige navne inden for både den klassiske musik og teaterscener har Gorm Valentin med stor indlevelse fæstnet på fotopapir, i talrige bøger og magasiner, og på elektroniske medier – og selv på det snart ukendte begreb ”frimærker” har man kunnet opleve Valentins billedverden – og nu også på væggene i Portalens smukke galleri.

Fernisering 14. oktober kl. 14.00

Udstillingsperiode: 14. oktober – 19. november

ÅBNINGSTIDER

Torsdag og fredag kl. 14 – 17

Lørdag kl. 13 – 17

Søndag kl. 12 – 15

Mandag, tirsdag og onsdag lukket