PRO

Kunstnersammenslutning PRO

Kunstnersammenslutningen ”PRO” har med både faste og skiftende medlemmer, eksisteret i langt over 50 år – og havde i en lang årrække, sammen med en række af de andre store sammenslutninger, så som bl. a. Grønningen og Corner, fast base på Charlottenborg.

Men da der kan gå politik i så meget – selv i kunst – har PRO, i lighed med de øvrige sammenslutninger, måtte søge nye græsgange samt vægge og gulvareal til deres store årlige udstillinger.

Så atter i år kan Kunstforeningen Køge Bugt og Portalens Galleri byde velkommen til Gunnar Bay, Claus Bojesen, Torben Heron, Tine Hind, Bent Hedeby, Jon Gislason, Annette Juel, Hans Kjær, Hans Tyrrestrup og Steen Rasmussen – - og naturligvis også til gæsteudstillerne Espen Brandt-Møller og Allan Axelsen.

Hvad de tolv kunstnere så har planer om at benytte gulv og vægge til, bliver først afsløret ved ferniseringen – hvor musikeren Karsten Vogel vil spille et stykke musik – specielt komponeret til lejligheden.

For dem der ikke blot vil nyde en rigtig god udstilling men også møde kunstnerne bag, er der fernisering lørdag den 4. marts kl. 14 – 17

Og ellers kan udstillingen opleves torsdage og fredage 14 – 17 lørdage 12 – 17 samt søndage 12 – 15 – - – lige frem til søndag den 9. april, hvorefter galleriet overlades til en ny kunstners værker.

ÅBNINGSTIDER

Torsdag og fredag kl. 14 – 17

Lørdag kl. 13 – 17

Søndag kl. 12 – 15

Mandag, tirsdag og onsdag lukket